lördag 8 november 2008

Lite sent men har kommer det!

Halloween borjade val pa riktigt pa kvallen nar reilly drog med mig ut pa trick or treat och hon var inte den personen som ville ga utan vi sprang runt runt till varje hus i typ 30 min for sen skulle jag bege mig av till malin och natalie. Vi fick ihop ett halvt kuddoverdrag med godis pa 30 min!!! sjukt och har nar man gar pa trick or treat sa har alla godis haha. Jag fick skjuts bort till malin och natalie dar fanns det en massa folk orkar inte rabbla upp alla namn. Natalies mamma hade en hel del halloween kostymer. Francy och Sandra hittade tva kanin kostymer sa dom ville ga ut pa trick or treat sa dom drog med mig ocksa, jag var en nunna fran hawaii. Det var lite sma jattekul for att dom kunde knappt se natt i kostymen och jag vet inte hur manga ganger dom snubblade. Sista huset vi kom till sa var det en liten liten grapp pa max 1.5 ar som gav oss godis de tog tid men han var himla sot and he kept saying bunny haha. fick fick ihop en hel del godis dar med!.
Efter allt trick or treat blev det pizza och for er som inte vet ar pizzan har annorlunda! jag har inte stot pa nan kebabpizza an sa lange haha och till pizzan blev det film. Nagra gick ut till hottuben och kollade pa filmen darifran och vi som inte fick plats fick sitta och vanta tills nasta film vilket var de ring 2 och jag kan saga att det var lite laskigt att sitta dar sjalv. Jag satt langst mot kanten mot en liten skoj och jag horde loven prassla i skogen under en lang tid och jag sa de till dom andra ett ex antal ganger men dom sa att det var en hund. I alla fall sa hade vi rox ocksa som skricker for minsta lilla och inte ett litet skrick heller! i alla fall sa visade det sig att det vara natalies syster valarie som var och smog dar bakom och nar hon skulle forsoka springa darifran sa foll hon haha maste ses och hearas haha.
Efter filmen steg vi upp och jag kan saga att vi sag ut som russin! efter det blev det sangen och vi var minst 8 stycken dar!.
Dan efter sa at vi frukost och begav oss ivag for att leta efter en halloween kostym till mig kan saga att lagret var typ slut men jag hittade en pa hottopic och fick den far $8 kla det haha och jag var wonderwoman. For till Francy for att gora oss i ordning och jag satta och lockade hennes har i typ 1.5h. Efter den sa blev det dansen sjuk och den slutade alldeles for tidigt! Men efter dansen sa blev det tillbaks till francys igen och en sleepover dar och hon bestamde sig for att borja koka tva STORA pannor med pasta kl 12.30. Sjukt kul dag och halloween i usa maste upplevas!
Sa aven hejda till max denna dag!
Saknar er och jag kommer kanppt har tid att sitta vid datorn nu forutom sent pa kvallarna och pa sondagar for hockeyn tar upp all tid nu men jag ska forsoka uppdatera sa mkt jag kan!

1 kommentar:

Louise sa...

Jag vil´l se ´bilder sen! :D