torsdag 27 november 2008

Onsdag

Well vi forlorade matchen mot grand rapids med 1-3 men vi tar dom nasta gang! jag gjorde iaf mal *stolt* haha.

Det var sista skoldagen for veckan idag, thanksgiving imorgon can't wait! jag ska ata ihjal mig, vi aker ner till the cities over dagen for att fira det med Dicks aldsta son todd. Ska bli kul att traffa han med!
Traningen idag gick bra borjar fa tillbaka konditionen igen haha. Turnering i helgen ska bli grymt kul jag ar as taggad. Mitt liv ar typ bara hockey nu men jag gillare! Jag forsoker lasa Twilight dar i mellan ocksa.
Forovring haller jag pa bli sjuk igen big surprise. Ne nu maste jag ga och lagga mig men jag ar overtaggad pa allt nu sa det ar lite svart!

Missuall!

3 kommentarer:

Evelina sa...

en så himla kul! :D YE twilight :D hihi!

Krya på dig om du blir sjukare!

Agneta sa...

Hej Rebecka det verkar som om du har det väldigt bra. Hoppas att allt är bra och att du inte fick så ont i magen av allt godis. Ät inte för mycket i helgen. kramar från Agneta, Per, Marcus och Robin

Therese sa...

Hej Gumms!!! Idag firar vi Rebeckas 15-årsdag,god mat o annat kul. Det är älgfest ikväll får se om jag går dit. Nej jag har inte hört talas om twilight ens, ska kolla upp det.Hoppas att du inte blir helt slutkörd av all hockey o prov. Vi skickar våra stärkande kramar. Puss gumman, Älskar dig.