torsdag 29 januari 2009

Sweetheart

Borja nerifran


Twister
Jag och rox at her house before we went to acadia
Night snacks

Apple to apple

Sarah and francy

Jag och simone
Pietro och acadia
Pizza luce

The italians

Ian and Rox

all the single ladies

The boys

Rafa and Francy

Pietro och Acadia

Jag och simone


The group
Sarah. Marianne, Pietro, Acadia, Rafa, Francy, Simone, Jag, Ian, Rox, Ecem and Elly
The girls

Sweetheart was hel nice! Riktigt kul!
Dom riktigt forbredelserna borjade val sisadar 2 timmar innan dansen direkt efter traningen och ca 1 timme innan vi skulle ut och ata middag. Men jag hann, de tog mig ca 2o min att aker bil fran traningen (10min) fara till rox och duscha. Stolt haha.
Hos rox var det en massa folk, alla tjejer samlades dar for att gora sig i ordning. Ialla fall sa kom all foraldrar och sa och vi tog kort och en massa sant. Efter de sa for vi och at pa pizza luce det var gott mest for att jag starving haha. Dar blev det ocksa en massa prat och skratt. Nar vi atit klart begav vi oss till dansen och de forsta vi gjorde var att ta "proffessionella" couple kort haha
De mest handelserika denna kvall var nar francy spillde lemonade all over us hahah some guy stotte till hennes arm och muggen flog sa vi fick ga och torka av oss inne pa toan. Dansen var kul med trevligt folk och mycke dans
Efter dansen sa for vi hem till acadia och fick lite natt snacks spelade spel och vissa bestamde sig for att kolla pa titanic 3 pa morgonen. Det var en riktigt lyckad kvall natt!

1 kommentar:

Lina sa...

Vad är det jag hör "dansen var kul" haha, rebecka-dansa? Det kunde man inte tro något år sen! :D Du var superfin i klänningen, och allt! HOT! :)