onsdag 31 december 2008

Almost New Year

Snart en borjan pa ett nytt ar hur fort har inte tiden gatt, jag kommer ihag forra nyar det var riktigt skoj! saknas! Jag har varit har pa andra sidan typ halva tiden nu lite svart att forsta. 2009 kommer bli ett kanon ar och det borjar med en cup den forsta till den tredje, far bo pa hotell och en massa. Den fjarde blir intressant! haha. och sen skola suck! alla finals.
Sen sweetheart den 24 januari sen blir det februari med lov, sections och forhoppningsvis state. Sen en massa annat som att fylla 18 :D kan ni tanka er haha.
Jag tankte pa en lite knapp sak idag, tank att alla ni dar hemma kommer ha aret 2009 7 timmar langre an mig haha. lite sma filurit haha.

I alla fall en snabb sammanfattning av vad ni har missat.
Jag akte slalom for forsta gangen i sondags vilket gick forvanansvart bra! efter det sa blev det chill kvall med marianne och francy och dom nastan dodade mig after att ha kollat igenom min telefon. clementinskal overallt kan jag saga haha. Man har alltid lika kul med er!Ig

igar sa hade jag traning kl 8 vilket inte var sa kul men jag tog mig upp och dit iaf. Efter det blev det en slo dag fram till typ 7 och sen bar det av till francy och sen vidare till marianne vid typ 9.30 dar hade vi en liten swedish kvall. trevligt! Vi kom aven fram till att varlden ar liten, marianne ar for nykoping och hon vet vem jimmy har lite sma roligt.

Idag sa vaknade vi vid 7.30 for marianne och francy skulle pa slalomtraning, jag och sandra och ecem stannade dar medans vi vantade pa vara skjuts. Jag madde inte alls bra nar jag vakande sa det blev ingen traning for mig och det blir troligtvis inte nan imorgon heller :( men nar jag kom hem sa sov jag ialla fall till 4 och jag har kollar pa film hela dagen vilket ar varit skont!
Det var nog allt jag hade
GOTT NYTT AR pa er alla!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gott nytt ar!! Och en god fortsattning. Vi sitter har och vantar pa tolv slaget.

Lycka till under 2009. Lycka till i skolan och med hockeyn. Hoppas att du har det bra, vi tänker på dig.

Manga varma halsningar/kramar Fam. Jonsson & Fam. Hellman Trehorningsjo

Anonym sa...

Gott Nytt År och många kramar. Hoppas du får rullrånen snart.
Farmor