fredag 31 oktober 2008

Lite av veckan

Mandag
Akte ner till the cities och kollade pa killarnas state semifinal vilken dom forlorade med 0-1 med 3 min kvar. Resan dit var lite sma rolig det gar inte lata bli att skratta nar man har francy vid sin sida haha vi har vara stunder. Vi satt bada och smsande holl pa skriva textade haha Emy pa vagen ner och eftersom att hon har skaffat sig kille nu sa skulle vi lara henne den svenska och italienska sattet att gora saker pa men hon nappade inte. t.ex i italien gifter vi oss alltid efter forsta veckan. Kort om det!.
Hemvagen var vi annu trottare och vi sov typ halva vagen. och alla andra bak i bussen sov inte kan jag ju saga. Man maste bara gilla ms. Lien haha!
I alla fall sa vann killarna matchen om tredje fjarde pris.

Tisdag
Veckan borjade pa riktigt det var tungt kan jag saga och jag var grymt trott.
Emy tvingade med mig pa hennes "avslutnings" middag med tennisen, dar gav dom ut awards och sant till alla som fortjanate de haha. Sen sa har dom haft en hjalp tranare fran sthlm sa jag fick snacka lite svenska ocksa. Deras coach var stort skon mr. kruger han hade kunnat babbla bort hela kvallen. sa var det slut pa tisdagen

Onsdag.
Skola igen alla skoldagar ser typ likadan ut sa dom ar inte sa kul att skriva om haha. Men i alla fall efter skolan eller jag fick sluta en timme tidigare for att fara och ta min grad pics. de var lite kul att fara till en proffesionell fotograf. Reilly ville folja med mig sa jag hade henne med mig ocksa. I alla fall sa var det kul typisk amerikansk senior thing att gora. Efter det sa motte jag sandra uppe vid affaren for att sedan ga vidare till the videostore dar dom har solarium och fick lite information om vad man skulle gora for att fa anvanda dom och man behovde skaffa ett tanning kort sa vi gjorde det och bokade tid pa fredag!
Efter det sa gick vi hem och carved pumpor. Min forsta pumpa och den blev riktigt bra enligt mig sjalv haha. jag hade tankt gora min kalle anka men kom pa efter att jag hade ritat upp den att de inte skulle fungera oh well haha. Sandra skulle rosta alla frona men hon lyckades branna dom.
Okey en lite sma rolig sak pa hur dum man kan vara ibland:
Ms. Lien ritar alltid nan krumelur i min am gov klass och jag har aldrig fattat va det har varit forran igar nar jag sag formen pa staten minnesota pa en registrerings skylt haha. Berattade det for joanne och hon holl pa skratta pa sig.

Torsdag
I dag har det inte hant mycket alls gjorde klart min laxa. Believe it or not jag har inte lamnat in natt sent an! Fick aven ett B pa mitt matte prov jag var glad nar jag laste de pa infinite campus men nar jag sen fick tillbaka provet och sag att jag hade satt dit ett - istallet av + pa ett problem sa blev jag lite smatt forbannad for dom poangen som var avdragna var mig A bajs haha menmen det blir ett A pa nasta.
Var aven ute och skot lite puckar tog lite tid efter som att jag hade en great dummie precis framfor mig. Det gick faktiskt hyfsat bra och nu har jag invigt bada klubborna.

Imorgon blir det halloween party hos malin och natalie men en massa folk och filmtittande fran the hottube. Jag far inte glomma solningen heller ska bli skont!

Miss u all! pusshejs

1 kommentar:

Louise sa...

shit va låångt men jag läste det allt haha! :)
du verkar ha det as nice blir så avensjuk!! hare bäst pussn