måndag 13 oktober 2008

Helgen

I fredags kvall var jag pa brollop det var fint men kan inte saga att det var overdrivet kul haha men go maten och tarta!
I lordags sa for jag och emy och reilly och leta efter en pyjamas till reilly som ska pa lager imorgon. Vi hittade en hannah montana t-shirt som sjunger haha dom satter inga granser nar det galler hannah montana har. Sen som vanlig for jag till marshall ishall och akter skridskor med dom andra utbytisarna och key club som bjod med oss alla. Efter skridsko akningen sa for vi pa perkins och at middag och efterratt pa natt super stalle jag inte kommer pa namnet pa jag at en oh fudge shake sjukt god! Nasta gang blir det en banana split yumie! Kvallen var sjukt roligt.
Jag och malin kom aven fram till att om tva veckor sa har hon ingen simmning sa att vi kan gora natt for forsta gangen och vi bada rostade pa chillning med en massa i deras hottube!
Jag ar less pa allt regn som kommer nu., vill ha varme igen!

Sondag vaknade ja 11 och fick reda pa att vi hade hockey kl 12 sa det blev en snabb frukost och sen vidare pa ishallen, traningen var latt och med mycket skott och min handled mar inte sarskillt bra nu. Efter det sa for jag och emy till amanda pluggade och spelade wii mycket treviligt. Nu ska jag snar ga och ata natt for jag ar rikitgt hungrig.
nasta vecka sa gar vi i alla fall bara 3 och en halv dag skoont! och det kanske kanske blir mall of america hoppas!
Kram till er alla!

1 kommentar:

Louise sa...

men nice att din träning börjat ju ?! :D
och all go mat lät ju inte fel haha.
SAknar dig en massa.. Pussokram