måndag 27 oktober 2008

Helgen och lite annat

Vi hade en assembly pa skolan i torsdags onskade soccer laget lycka till eftersom att dom spelar state. efter skolan sa for vi ner till st. colud och kollade pa killarnas forsta soccer game och dom vann 2-1 det var en rolig match att kolla pa aven fast jag tyckte dom inte spelade sa super bra mittfallten var alldeles for stilla staende. Men det var i alla fall kul kom hem runt 12 sa det blev sangen direkt.
Jag hade mycket laxa som skulle vara klart tills pa fredag, en bok med 170 sidor som jag fick lov att lasa pa onsdag vilket tog hela kvallen och sen hade jag en essay och ett prov pa de pa fredagen sa jag fick skriva min essay pa torsdags lekionen, och sen hade jag matte och prov i am gov pa fredagen med. Men jag lyckade gora allt och ni som kanner mig val kan forsta om ni ar forvanad haha.
Fredag kvall sa for jag till francy hon klippte min lugg och sen ringde Ecem och sandra dom ville att vi skulle komma och kolla pa tjejernas section i volleyboll, vi sa att vi inte hade tid och ville inte slosa pengar pa det och vi fick svaret. okey vi hamtar er om 3 min. Vi fick panik min lugg var halv klippt och man kunde inte mer an skratta. Vi forlorade volleybollen 3-1. Sa vi for till francy efter och det blev en massa folk och vi kollade pa film och fetade oss. Fick skjuts hem vid typ 1.
Lordag klev upp kl 7 for att vi skulle ner till the cities till mall och america, jag var klar 8 gick till francy och dar gick bade hennes mamma och sarah fortfarande omkring i pyjamas och dom var klar vid 9. Val i bilen sa fick vi inte igang ljudet pa dvdn sa vi fick fara till rox eftersom att vi hade deras bil och fick hjalp med det, det blev greys anatomy eller hur det nu stavas ner till st. paul.
Mall of America ar SJUKT stort jag han kanppt med tva vaningar. Det ar valdigt latt att ga vilse kan jag tala om haha. jag hittade en klanning for harvest bal, en hemlis och lite smatt och gott. Det blev inte sa overdrivet mycket.
Efter som att Ikea var alldeles bredvid sa gick vi dit och kopte julmust och lite annat smatt och gott.
Vi for och at pa nan japansk resturang och jag kan saga att jag inte gillar sushi kort och gott om det. Bilfarden hem blev det mer greys anatomy men alla slocknade ganska snabbt. Lordagen var verkligen sjukt kul!
Sondag
Idag har det bara varit en slo dag hade hockey och jag sov nog under halva traningen men det var kul! har precis kommit hem fran francy och nu ska jag ga och sova och tagga morgon dagen! ingen skola for jag aker och kollar pa fotboll.
och emy tappade precis sin mobil i soptunnan och jag avslutar med det!

1 kommentar:

Louise sa...

Lät bra det! :D
saknar dig !
jag vill SEE klännigen juuuuuu, taggar JUNI