måndag 19 januari 2009

Warroad

For till Warroad for att spela match i fredags, det ar en 5h bussresa dit vilket var hyfsat drygt. och eftersom att det var en cold day i fredags sa kunde vi inte aka kl 9 som det var tankt vilket var lika bra eftersom att vi var ca 1, 1.5h tidig nar vi akte 10.30. Vi chillade pa hotellet tills det var dags att for jv att spela. tror jv vann med 6-3. Vi spelade och vann med 1-0 domarna var vardelosa, vi kunde fa en utvisning nar en av deras spelare ramlade pa andra sidan. vi vann i alla fall. Efter matchen sa bjod dom pa mat och jag at nagot som dom kallade swedish meatballs och de var de varsta jag nagonsin atit haha.
Pa hotellet gav coach oss instruktioner om pimpligen som vi skulle pa dan efter. Efter det sa blev det prat pa hotellrummet jag somnade nog vi 2-3 skulle jag tro eftersom att emy och gina pratade halva natten. Sen blev jag vackt av telefonen vid halv 6 for att francy ringde, dom var pa flygplatsen och skulle saga hejda till sandra sa jag fick prata med henne en sista gang. trakigt sa jag kommer sakna henne!!
Forsta gruppen som skulle ut och pimpla skulle samlas nere i lobbyn kl 7 och sa klart var gina och steph i den gruppen sa jag blev vakt igen vid halv 7. nar vi kom ner till lobbyn vid 8 sa visade de sig att dom inte hade farit an for att folket som skulle komma och hamta dom var sen. sa vi fick vanta ca 2h innan vi kunde fara ut. Vi akte ut pa isen i en trailer dragen av natt jag inte vet namnet pa, det var en 30 min resa. val ute pa isen sa blev vi avslappta vid vara is hus. yep har fiskar men inte ute utan inne i antingen ett talt eller hus. Huset hade varme och 8 hal for att pimpla i. I min grupp hade jag, Emy, Lu, Tyra och Linnea. Det borjade bra fick up en fisk efter ca 10 min och sen fick linnea upp en men efter det sa var det dott i ca 3h lang trakigt!!! Men vi spelade lite spel, folk at levande minnows (en sorts sma fisk som vi hade som bete) Vi hade en som tuggade en bara for att vara varst usch! Efter att varit ute i ca 4-5 timmar sa var vi snuskigt less och ville bara till bussen for aka 5 timmar for att komma hem. Helgen var trevlig nu vantar bara alla finals pa tisdag och onsdag eftersom vi hade cold days forra veckan och sen starten pa en ny termin!


Shannon ater en minnow
Is huset



Forsta fisken
Linnea fick andra




Lu och Tyra

hyfsat less efter nagra timmar

Emy pussar en minnow

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul med bilder!!! :D
keep up the good work hahaha!
//Louise