tisdag 2 september 2008

Tva dagar i ett

Sondag
Jag gjorde i princip ingenting medans dom andra slet for att stada och mala huset, maste bara tillagga att jag inte fick hjalpa till. Senare pa kvallen sa belv det bestamt snabbt att vi skulle fara till deras moster som campade nanstans pa andra sida lake superior (1 timmes kortid). Resan dit var lite sma kul! vi hade inte atit klockan var 8 eller 9, jag, reilly, emy och scotty i hans bil eftersom att vi skulle stanna dar sa hade vi tva bilar, joanne och dick i andra. Vi i scottys bil skulle fara och betalla pizza medans dom andra for pa mcdonalds. Sa dom kor upp bilarna berdvid varandra och joanne racker scotty visakortet i 80 km/h lite kul. Det blev tacopizza och nan annan weirdo pizza. Nar vi kom fram satt vi framfor elden ett tag och sen ble vdet sangen.

mandag
Vaknade typ 8 vi at frukost och sen for vi in till natt litet samhalle och jag vill bara namna att det vara narmare 30 grader ute idag. Vi kakade gick runt och kollade for tillbaka till campingen och sen borjade var resa hem klockan var 16.00 tror jag och det ska ta en timme hem om man kor direkt. Vi stannade for glass MUMS hur gott som helst, for sedan vidare och kollade in massa "fiskodling grejer" ganska coolt maste jag saga. Okey nu till de roliga, vi stannade vid nagra sma "vattenfall", de borjade med att vi bara skulle kolla lite snabbt sen sa upptckte vi att man kunde bada dar ocksa, skoont var det och klockan var 7 och de var fortfarande typ nastan 20 grader ute, vi hoppade fran klippor och en av dom va hogre en den pa paradisbadet tank er as kul vare. Vi badade i sakert 1.5 timme. Sen pa vagen hem korde vi forbi en bil som vi sedan "raceade" med eller vi korde om han korde om. skit kul gar inte forklara. Dagen var hur kul som helst och nu ar det bara 3 dagar till skola.
Nu ska jag ut for att de ar en massa folk har ute vid elden!
Hoppas ni har det bra dar hemma!

2 kommentarer:

Louise sa...

men åååh allt låter som på film haha! :D ja man behöver inte vara orolig att du inte har det bra iaf hahahha :D Så långt i från det kan vara typ !

Vi har det bra här hemma, lite tråkigt bara, var och körde idag gick skit det var tynp en månad sen jag körde sist och det känndes! haha :)
Missyah puss

Anonym sa...

Hej gumman. Vilka glidar dagar... fusk. Det är tur att skolan börjar snart, så det blir ordning..... Här är det som vanligt, lite regn o inte så varmt. Ha det så länge, kram från Therese. PS ska hälsa farmor om markeringen, smart DS