måndag 15 september 2008

Resten av helgen

For till kopcentret med francy, roxane, sandra och en till tjej fran turkiet vars namn jag inte kan stava. Jag kopte ett par jeans och en longboard innan kopcentret var jag och dick ivag och kopte klubbor 2 styckna blev det och aven mouth gards som man maste ha har. Efter the mall for vi pa bio och da komma aven malin och tva andra tjejer harifran greta och betty, Vi sag the mummy 3 lite sma konstig tycker jag vet inte om jag gillar den eller ej. Efter filmen sa smog rox och francy in pa mamma mia ocksa men vi andra var trott och ville bara hem. Det var lordagen.
Sondag
Dagen startade trogt jag, emy och reilly satt och sag trailers pa filmer fran 10 till 2 och de overdriver jag inte ens. Kl 4 sa for vi ner pa ishallen och dar var vi "coacher" larde dom som inte akt skridskor forut de va lite kul faktiskt! det var riktigt kul att fa sta pa skridskorna igen och aven spela lite efter allt va klart. Capten practise imorgon de ska bli riktigt riktigt kul!

3 kommentarer:

Erika sa...

hej!

nu har jag också fått adressen hit så jag kan läsa hur du har det där borta.

snygg blogg du har förresten! synd bara att den är lite svår att läsa. jag röstar på att ha ljusgrå text på den snygga mörkgrå bakgrunden.

kram på'rä!
eri

sandra sa...

haha åh. den där sandra hade minsann ett mycket snyggt namn! :D

vad roligt att du har det så bra :)!!!!

Louise sa...

Men aah haru köpt en shortboard?!?!? :D NIIIICE jag vill se ju. miss yooooou bajskorv hha:)
vi måste prata snart ju det fan en månad sen juuuuuuu.. :( pussochkraaaam