torsdag 25 september 2008

I brist pa annat att gora

Ar sjukt uttrakad och riktigt trott!
Valdigt stolt over att jag lyckades skriva min essay, mattelaxan och plugga till prov pa samma dag men usch sa stressad jag var. Riktigt drygt att man far 1 dag att plugga pa ett prov som jag behover minst 3 dagar att fa koll pa rikitgt. Och blev jag inte life forbannad nar det visade sig att syon kommit till just that class to talk about collage. Sa de far bli imorgon istallet. Matten ar bara acklig!!! Idag hade jag min forsta pratar jag pa svenska eller engelska upplevelse mycke konstig och forvirrande kansla. Max och jag hade suttit och snackat under studyhall pa svenska sen nar sandra kom tillbaka fran bibloteket och vi gick over till engelska sa var jag trodde jag att jag snackade svenska nar jag fragade max natt men de svarade sandra "totally agree" or something like that and I like uh?! konstig kansla.
I alla fall kanns det bra att borja fa tillbaka lite muskler gym class ger resultat. Vi har aven spelat football och fattar jag faktiskt lite mer utav spelet. Lite synd att killar tror att dom ar sa mycket battre en tjejer och aldrig passar bollen.

Eftersom att jag har lite att gora sa kan jag visa hur min vardag ser ut.
Staller vackaren pa 7.30 vaknar alltid innan eftersom att dom har lite svart att vara tysta har, believe it or not you get used to it.
Gar och duschar och efter det ner och ater frukost och gor min lunch oftast en peanat butter sandwich, morotter, frukt och bar av natt slag.
Gar och ser pa tv och kollar datorn en snabbis sen bar det av till skolan.
Dar gar jag och byter om for weightlifting efter sa gar jag till class after class until lunch when I meet Malin, Jill och Kency (vet inte hur man stavar hennes namn) och gar ner till cafeterian och kakar varan underbart goda lunch.
Efter lunch ar det foods dar jag moter emy som ocksa har foods. Sen matte usch och fy sager jag bara! sen studyhall vilket har chill och du hinner socialisera lite . Efter studyhall gar jag hem och ater, gor laxa och forsoker hitta pa natt roligt att gora om jag har orken till det. Undra hur sjukt trott man kommer vara nar hockey sasongen borjar med 3 timmars traning varje dag efter skolan.
Sa dar ser alla mina vardagar ut iprincip

Jag ar sjukt taggad pa homecoming ska bli en rolig upplevelse maste kopa lite east stuff sa jag inte blir helt utmobbad, med tanke pa att jag inte hade med mig natt gratt eller rott direkt.

Nu har ni tagit er igenom de otrolig ointressanta inlagget och nu ska jag ga lagga mig. God natt eller god morgon om nagra timmar for er pa andra sidan.

3 kommentarer:

Louise sa...

haha shit vilket löåååångt ! !! Ska läsa det när jag kommer hem haha :D
ville iaf säga att jag saknar deeeeej en massa. :(

Therese sa...

Hallo! Bruden, det låter som det är en del stuff o hålla reda på. Killar är inte bättre än babes, tackla ner dom i dirten(leran). Typ homcoming ,är det bal o grejer oxå eller? Hallowen är ju coolast, du får ju vara med om the real stuff, liksom. Vad ska du vara, jag röstar på mördad homcoming queen, med big boobs,hihihi. Jag vill vara med,jag kan vara prinsen...O Micke kan vara utklädd til skolans maskot,om dom har nån, vad är det i så fall, hoppas en lite gul gullig kyckling, han passar som det, tror du inte... Hej hopp gummi snopp hälsar Micke. Alvin skickar stora kramar.Han är bara ute o glider med homis(polare) hela tiden, man kan tro att det är han som fyller 15. Han ska få en klocka i julklapp, jag tror inte han fattar nåt av tiden, men man vet ju aldrig. Sen kan han få en epa traktor oxå så han blir collast av alla, (en mini, kolla om det finns såna där) Nu ska vi sova för kl är 22,25 här i mörka kalla sverige. Puss älskar o saknar dig Bay Bay

Margareta sa...

Hej Gumman,

Jag hoppas att du har det bra och kul trots att du saknar oss, vi saknar dig också. Jag önskar jag kunde skicka dig mitt intresse för matte och siffror. I do love it. Please, explain in swedish for your old grandma what "homcoming" means. Jag fattar att det är en fest men inte mer. Att killar inte passar bollen till en tjej beror nog på att they are afraid of losing the ball forever. Jag skickar dig tusen kramar. Farmor