torsdag 18 september 2008

Onsdag

Longboard
Longboard
Taking picture for the yearbook


Matteprovet kandes bra men resultaten lar inte vara sa bra. Jag gillar verkligen am goverment onskar att jag hade tagit de second semester istallet sa man fattat mycket mer!. En av lararna i foods vill att jag ska visa hur man gor pannkakor infor en hel annan klass no thanks. och gora aldrig brownies in the microwave. Pratade med Tobias och pappa idag och blev inte lite pist nar jag fick veta att tobias varit med och skjutit en alg. Och grattis brosan pa 14 arsdagen!

Hade pizza party and game night med en massa andra utbytesstudenter idag och det ar valdigt manga fran norge/sverige har lite sma kul. Nar vi forst kom inte sa verkade det lite dott men efter en kvart sa va de full fart. Och det ar valdigt svart att snacka svenska och engelska pa samma gang. Kul vare! och emy har bestamt sig for att adoptera mig haha. Blidde ingen hockey idag alldeles for trott, nu ska jag ga och lagga mig och fortsatta min bok tusdays with morrie due tusday so.

2 kommentarer:

Louise sa...

Är det inte en shortboard? :D
men fu, du har det alldeles för bra haha ;) nämen, jag vill se mera bilder ju, MERAMERAMERA !!

mamma sa...

Hej gumman..låter som du bara har det gött där borta, härligt! Tisdagarna med Morrie är en bra o tänkvärt bok. Kul att höra vad du tycker om den.
Puss o kramis mamma
(ps.ganska säker på att provet gick bättre än du tror, men spela roll huvudsaken att du pluggat o gjort vad du kan)