måndag 29 september 2008

Helgen och monday

Helgen var inte sa markvardig, lordag sa for jag pa en liten marknad och kollade pa nar emy och joanne salde corn with nagra kompisar till dom. majskolvarna har har mycket battre an dom hemma! jag at aven natt supergott italienskt men kommer inte igar vad de hette. 
Sondag blev det shopping med sandra infor veckan men aven lite annat eftersom att jag verkligen inte har nagra klader alls nastan. Jag kopte fairy kjol och ett trollspo for att ha idag och sen lite smatt och gott. Och jag har verkligen hitta min favorit affar for sure
Dagens utkladdnad blev inte sma markvardig eftersom bade jag och sandra fegade ur litegran. Men det var kul att komma till skolan som var hel dekorerad och farre utkladda manniskor an vad jag trott de skulle vara, men imorgon sa kommer de som inte klatt ut sig att synas, 80's day och i princip alla kommer ha 80's klader pa sig. Jag missar the dress up day pa onsdag for att jag for som manga andra seniors and juniors pa collage fair i minneapolis, francy ska men ocksa sa vi kommer ha en massa kul och slippa skolan.
I alla fall sa sitter jag hos francy nu och vi forsoker gora lite historia och sen ar det one tree hill for hela slanten och jag ska ga och kopa ben and jerrys.  

1 kommentar:

Louise sa...

jag vill se bilder från butiken! :D
Jag saaaaaknar dig ! :)
och du verkar verkligen ha det as bra, hääärligt!
pusshej