lördag 27 september 2008

fredag

Football
Malin and Natalie i bakgrunden
Dyblota i bilen
Scotty
Raox and Francy
Done
Malin hanger upp moln
Sarma och Malin
Skolan

Early Release sa vi slutade 1.19. Efter skolan sa var de decorering infor homecoming "spirit" week. Kommer bli riktigt skoj hela skolan ar decorerad.


Efter decoreringen sa blev det gora sig i ordning infor the football game alla var kladd i svart efter som att det var blackout game. Men inte efter ens halva matchen sa blev den installd pga lightning och kan ju saga att det borjade spo regna, regndropparna var bland dom forsta jag sett och vagarna blev som vattenpolar efter bara en liten stund. Scotty hade parkerat bilen sa langt ifran arenan som mojligt sa det var att springa dit och sakerligen var det nan som blev pakord av en bil for att alla sprang over vagen utan att kolla sig for. Vi var 9 stycken i bilen tror jag, men kul var det och man blev nagot blot! Scotty skjutsade mig, francy och rox to francys house dar vi sag 50 first dates gillar den filmen. Vi fick aven in vara klader i torktummlaren sa jag hade torra klader nar jag for hem senare. Jag har gett mig sjalv laxa tills nasta fredag jag maste verkligen lara mig skolsangen. Kan bara saga att vi hade 27 grader igar fredag under dagen da.

1 kommentar:

mamma sa...

Hej gumman, jag fattar knappt att du är där och får uppleva allt och träffa alla nya människor. Visst är det ganska häftigt? Värmer i hjärtat....puss o kram till dig från mamma