lördag 20 september 2008

Fredag

Yepp I ate it all
Francy
Everybody
Roxane and Betty
Fred and Betty

Jag har jatte forskyld och de kanna riktigt bra for att mina forskylningar brukar forsvinna efter en vecka eller sa nooot. menmen de blev en dryg dag pa skolan, fick i alla fall gora scones i foods class. Runt halv 8 for jag downtown med francy, roxane, kaite och motte freds, betty och greta dar vi for och at och jag at den storsta mackan jag nagonsin atit. Efter medans vi vantade pa att salsa dansningen skulle borja sa bestammde vi oss for att aka hast och vagn, lite sma kul.

Salsa dansningen borjade 9 sa sa fort vi var klar med hast och vagn sa gick vi dit. Vi dansade i massor och till och med jag dansade kla det. For mig blev det en ganska tidig kvall eftersom att jag ska fara och mota andra ICES utbytesstudenter idag kl 10 och igentligen ska jag ha med mig varm mat att bjuda men eftersom att jag inte hade tid och lust sa tar jag med mig applen.

Nu ska jag och min forskyling ga och ata frukost. Saknar er alla!

2 kommentarer:

Louise sa...

Men mysigt !:D
Saknar dig en massa! Tänkte på dig idag på skejt saken, du skulle vart dääär ju ! :(

KRAAAAM :D:D

Anonym sa...

hej, jag är en 09/10-are. Jag har nyligt fått veta att jag har ices i usa. Tänkte om du kunde skriva bra eller dåligt om dom.. fast du kanske inte har hunnit ha några problem ännu.. lite nyfiken som