torsdag 12 februari 2009

I can't believe it's almost over

Det blir bara tre dagar i skolan den har veckan darfor att vi got ice days, de regnade ute och dom de skulle frysa och bli svin halt vilket de gjorde pa vissa stallen men sa farligt vare inte! men tva extra dagar ledigt sager man inte nej till.
I lordags hade vi senior night dar mellan 1 och 2 perioden dom presenterade alla seniors och vi fick blommor och sant dar och efter blev det tarta. Senare efter det sa bestamde jag och nagra andra for laget att smita in pa killarnas UMD hockey game vilket vi lyckades med even though vi fick lov att flytta pa oss ett antal ganger haha.
Sondag for vi och at mexicant i clouqet sjukt gott! och pa mandag sa fick vi den glada overraskningen att skolan var stangd! sen kom txtn om att det var optional traning eftersom att man inte fa ha traning nar skolan ar stangt om det ar en skolsport. Vi var iaf bara 8 st som kom efter som att manga inte fick kora eller inte hade skjuts.
Tisdag sa for jag och traffade nagra svenskar som kommit hit och sjungit med en sang grupp fran east. var sma kul att prata svenska igen aven da att jag fick heara att jag hade en svag amerikans dialekt nar jag pratade svenska....efter sa blev det traning vi var betydligt manga fler! Senare pa kvallen so for jag och motte en massa folk downtown dar acadias kusin spelade, han var sjuuuukt duktigt.
Idag vare sista traningen innan playoffs gaaah det ar snart slut. i alla fall sa spelar vi st. francis imorgon kl 7 at the heritage tror inte jag varit sa taggad for nan match forrut! Vi hade ocksa en spaghetti dinner idag at Tyras efter traningen alltid lika roligt och alltid lika gott!!
Wish us luck!

1 kommentar:

Lina sa...

haha, det är så kul att läsa din egen tillverkade svengelska! :D