måndag 25 augusti 2008

Vardfamiljen

Flyget gick bra och jag behovde inte flyga sjalv, sa jag hade nagon att vara nervos med enda till minneapolis. Sa de var kul hade aldrig velat flyga sjalv haha :P Jag var jatte nervos och da menar jag jatte nervos men de visade sig att jag inte hade natt att vara nervos for haha. Dom ar jatte trevliga allihopa! valdigt pratgalda! sa igar nar jag kom som hade dom en bondfire med typ 10 av deras kompisar sa de var skoj. jag at min forsta "smore" stavning? det ar i alla fall marsmallows stavning? med chocklad och kex inte sa illa faktiskt. Maste med ge att amerikaner ar lite sma knasiga ibland. Jag har kommit fram till att jag ar verkligen vardelos pa att prata engelska med de kommer val, dom har tycker ialla fall jag ar duktig far val hoppas pa att dom inte ljuger allt for mycket. Nu snart ska vi cykla downtown och hitta pa nagot vet inte riktigt vad men de blir lite folk. och jag at min forsta bagel idag inte sa illa men valdigt sot!! Ne nu ska jag ga och byta till shorts for det ar AS varmt har. Hoppas ni har det bra dar hemma jag har de alla fall kanon!

4 kommentarer:

Therese sa...

Hi girl!! This is going to be hard, ( wrating in english,alltså) It feels nice that everything vent vell on your jorney. I can relax now. Yor english is going to be better every day, for sure. Here its poring down and it`s cold like h..l. Se you later, have a nice day. And jag vet that i inte need to skriva on engelska. but it`s good träning. Kiss, Puss från Therese o gänget

mamma sa...

Hej hej..du är jättebra på engelska, det är bara att prata på så kommer flytet. Jag tror säkert att dom är imponerad för de kan ju inte så mkt mer än engelska själva.
Hoppas toalåset funkar bra *L*. Bra idé med blogg förresten!
Puss o kram

Louise sa...

Naw din mamma är värsta bloggmamman haha ! :D mamma skulle aldrig fatta hur man gjorde hahahaha!

Och jag kan skicka dig maat anytime you like my dear! :) kisses and huges eller hur det nu stavas haha

Louise sa...

Hur kunde du skriva med Ö ????? :D hahaha alltså på min blogg eller ja nöär du kommenterade :P haha

Och jag ska allt spela in så du får höra! :9